| نويسنده |
پيغام |
|
داره راه میفته
تاريخ عضويت: جمعه 28 خرداد , 89 12:08 pm پست ها : 269 محل سکونت: چالوس تشکر کرده: 113 بار تشکر شده: 120 بار در 79 پست
|
 تایپیک گزارش و اصلاح لینک
سلام من نتونستم هیچکدوم از پروژه های این تایپیک رو دانلود کنم . اگه امکانش هست یه برسی کنید کد: کدها فقط برای اعضا قابل رویت هستند.اگر در سایت عضو هستید از اینجا وارد شوید ، در غیر اینصورت عضو شوید ممنون
|
| يکشنبه 26 تیر , 89 1:42 am |
|
 |
|
داره راه میفته
تاريخ عضويت: چهارشنبه 11 خرداد , 89 2:07 am پست ها : 207 تشکر کرده: 315 بار تشکر شده: 184 بار در 103 پست
|
دوست عزیز من با http://up.vasva3.com/Upload/WinR2L.rar مشکلی نداشتم ولی لینک آقا مهدی از رپیدشر به خاطر مدت زمان طولانیش پاک شده و در صورت داشتن پروژه می توان آن را دوباره آپ کرد. ممنون
 لینک ها فقط برای اعضا قابل رویت هستند.اگر در سایت عضو هستید از اینجا وارد شوید ، در غیر اینصورت عضو شوید لینک ها فقط برای اعضا قابل رویت هستند.اگر در سایت عضو هستید از اینجا وارد شوید ، در غیر اینصورت عضو شوید
|
|
|
| يکشنبه 27 تیر , 89 4:03 pm |
|
 |
|
داره راه میفته
تاريخ عضويت: جمعه 28 خرداد , 89 12:08 pm پست ها : 269 محل سکونت: چالوس تشکر کرده: 113 بار تشکر شده: 120 بار در 79 پست
|
سلام و خسته نباشید تو این تایپیک فایل dll اقا اشکان غیر قابل دانلود. کد: کدها فقط برای اعضا قابل رویت هستند.اگر در سایت عضو هستید از اینجا وارد شوید ، در غیر اینصورت عضو شوید ممنون و موفق باشید
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mehdi2477 در پنج شنبه 31 تیر , 89 8:12 pm .
قرار دادن لینک در داخل تگ گد
|
|
|
| پنج شنبه 31 تیر , 89 6:25 pm |
|
 |
|
همکار انجمن
تاريخ عضويت: چهارشنبه 9 دی , 88 8:51 pm پست ها : 212 تشکر کرده: 113 بار تشکر شده: 72 بار در 43 پست
|
. . نوشته است: سلام و خسته نباشید تو این تایپیک فایل dll اقا اشکان غیر قابل دانلود. باید منتظر امیر اشکان باشیم تا خودش لینک جدید قرار بده چون من اون dll ها رو ندارم ببخشید نتونستم کمکی کرده باشم
|
| شنبه 2 مرداد , 89 6:02 pm |
|
 |
|
کاربر دائم سایت
تاريخ عضويت: چهارشنبه 8 اردیبهشت , 89 11:24 pm پست ها : 356 تشکر کرده: 71 بار تشکر شده: 115 بار در 86 پست
|
مهدی جان این لینک هم ایراد داره کد: کدها فقط برای اعضا قابل رویت هستند.اگر در سایت عضو هستید از اینجا وارد شوید ، در غیر اینصورت عضو شوید فکر کنم دیگه آپلود سنترها هم غیر اخلاقی هستن که همشون یکی یکی دارن فیلتر میشن .
_________________ در جهان بال و پر خویش گشودن آموز که پریدن نتوان با پر و بال دگران
آخرين ويرايش توسط hamseda04 on يکشنبه 3 مرداد , 89 2:18 pm, ويرايش شده در 2.
|
|
|
| يکشنبه 3 مرداد , 89 2:17 pm |
|
 |
|
همکار انجمن
تاريخ عضويت: چهارشنبه 9 دی , 88 8:51 pm پست ها : 212 تشکر کرده: 113 بار تشکر شده: 72 بار در 43 پست
|
hamseda04 نوشته است: مهدی جان این لینک هم ایراد داره کد: کدها فقط برای اعضا قابل رویت هستند.اگر در سایت عضو هستید از اینجا وارد شوید ، در غیر اینصورت عضو شوید فکر کنم دیگه آپلود سنترها هم غیر اخلاقی هستن که همشون یکی یکی دارن فیلتر میشن . دوست عزیز حتما لینک تاپیک را هم قرار دهید تا بنده ان را اصلاح کنم
|
| يکشنبه 3 مرداد , 89 7:58 pm |
|
 |
|
مدیر انجمن AMS
تاريخ عضويت: شنبه 7 آذر , 88 3:54 pm پست ها : 513 محل سکونت: پاسارگاد تشکر کرده: 135 بار تشکر شده: 210 بار در 96 پست
|
آقا حامد این پروژه های ژولی رو چطوری بگیرم , لینک هاش خراب شده ,الان اینو خیلی لازم دارم : http://lesco.vasva3.ir/Lesco_Project/PDF-Protect.rarدرضمن این هم خرابه , لطف کن درستش کن حامد جان , فدات. http://peyman.vasva3.ir/Circle_By_Peyman.apz
| جمعه 22 مرداد , 89 4:55 am |
|
 |
|
مدیر کل سایت
تاريخ عضويت: جمعه 5 تیر , 88 9:40 pm پست ها : 1960 تشکر کرده: 480 بار تشکر شده: 413 بار در 263 پست
|
سرور دامین ir بعضی وقت ها قطع میشه .الان که کار می کنه ولی آدرس تاپیکش رو بده ، اصلاحش کنم ...
|
|
|
| جمعه 22 مرداد , 89 1:49 pm |
|
 |
|
مدیر انجمن AMS
تاريخ عضويت: شنبه 7 آذر , 88 3:54 pm پست ها : 513 محل سکونت: پاسارگاد تشکر کرده: 135 بار تشکر شده: 210 بار در 96 پست
|
| جمعه 22 مرداد , 89 2:22 pm |
|
 |
|
مدیر کل سایت
تاريخ عضويت: جمعه 5 تیر , 88 9:40 pm پست ها : 1960 تشکر کرده: 480 بار تشکر شده: 413 بار در 263 پست
|
لینک ها تصحیح شدند ...
|
|
|
| جمعه 22 مرداد , 89 9:19 pm |
|
|